Podcast #5: Politiek

Koffiedik kijken: De Toekomst van Brabant Podcast

Podcast #5: Politiek

Kun je na 17:00 uur een speld horen vallen op kantoor? Werken alle collega’s ‘agile’ en ‘lean’? En hebben ambtenaren nu wel of geen sex appeal? Je ontdekt het allemaal in deze podcast!

We gaan op zoek naar de beste tips en tricks om je toekomst bij de overheid zo succesvol mogelijk te maken. En, net als op kantoor delen we ook graag de leukste verhalen over onze eigen ervaringen. Dus zet het koffiezetapparaat maar alvast aan en luister mee naar de podcast voor – en door – jonge starters bij de overheid.

In aflevering In aflevering 5 nemen Thomas, Lars en Wesley je mee in de politieke arena van gemeentes en provincies. Ze hebben het over hoe politiek je werk beïnvloedt en hoe je je als ambtenaar verhoudt tot de politiek. Natuurlijk komen de Tweede Kamerverkiezingen aan bod en wagen ze zich aan een voorspelling. Maar ze roepen je vooral op om te gaan stemmen. Weet je nog niet waar je op gaat stemmen? Doe een stemwijzer of lees het partijprogramma van één of twee partijen die dichtbij je staan.

Je luistert de podcast hier.