Inhousedag

In september 2019 start een nieuw traineeprogramma van De Toekomst van Brabant. Wil je weten of dit iets voor jou is? Kom dan naar de inhousedag! De inhousedag is op donderdag 14 maart 2019 in het provinciehuis in ‘s-Hertogenbosch.

Tijdens de inhousedag krijg je informatie over de opzet van het traineeprogramma, de opdrachten die je als trainee doet, het opleidingsprogramma en het selectieproces. Je kunt met trainees in gesprek om hun ervaringen te horen. Naast een algemeen plenair gedeelte zijn er drie deelsessies. Je kunt aan twee deelsessies deelnemen. Bij de inschrijving kun je je voorkeur aangeven.

Het programma ziet er als volgt uit:

13.00 uur Inloop

13.30 uur Opening

14.00 uur Deelsessie ronde 1

  • Projecten: trainees vertellen over de opdracht waarmee ze aan de slag zijn gegaan, zodat je een beeld krijgt van wat werken bij de overheid betekent.
  • Opleidingsprogramma: de projectleiding van het traineeprogramma geeft een toelichting op het opleidingsprogramma. Trainees delen hun ervaringen.
  • Selectie: de projectleiding van het traineeprogramma neemt je mee in het selectieproces, zodat je weet wat je te wachten staat als je wilt solliciteren. Je gaat ook aan de slag met een concrete casus! Hiermee krijg je een beeld van de vraagstukken die je in het traineeprogramma tegenkomt. Aan de slag met een casus is ook een onderdeel van het selectieproces.

14.45 uur Pauze

15.00 uur Deelsessie ronde 2

15.45 uur Pauze

16.00 uur Afsluiting

16.30 uur Borrel

Bij de borrel zijn ook trainees aanwezig, je kunt hen vragen naar hun ervaringen met het traineeprogramma.

 

Meld je nu aan voor de inhousedag! Er zijn maximaal 70 plaatsen beschikbaar.