Inhousedag

Ontmoet ons op 12 april!

Wij begrijpen dat het maken van de juiste keuze voor jouw carrière niet altijd makkelijk is. Daarom organiseren wij op woensdag 12 april van 14.00 – 17:00 uur een Inhousedag op het provinciehuis in Den Bosch. Een mooie kans om kennis te maken met ons en al je vragen te stellen.

Tijdens de Inhousedag krijg je informatie over de opzet van het traineeprogramma en het sollicitatieproces. Ook nemen we je mee in de opdrachten die je als trainee doet en organiseren we een mini-training om gevoel te krijgen bij het opleidingsprogramma. Je ontmoet de projectleiders en coaches Thomas en Amarins. En natuurlijk is er een meet en greet met onze trainees! Zij delen hun ervaringen graag met jou.

Programma

Vanaf 14.00 uur ben je welkom voor koffie en thee op het provinciehuis in Den Bosch. Het programma start om 14.15 uur en eindigt om 17.00 uur. Een gedeelte van het programma doen we gezamenlijk, maar we splitsen ook op omdat de inhoud voor Data- en Informatiemanagement soms anders is. Bij inschrijving voor de Inhousedag kun je aangeven in welk programma je geïnteresseerd bent.

 

  • Opening
  • Opzet van het traineeprogramma
  • Ronde 1: mini-training uit het opleidingsprogramma
  • Ronde 2: we nemen je mee in de opdrachten
  • Pauze
  • Informatie over het selectieproces
  • Meet en greet met trainees

Meld je hieronder aan voor de Inhousedag!

Aanmelden kan tot en met donderdag 6 april. We kunnen maximaal 60 mensen ontvangen op het provinciehuis.

 

Heb je vragen?

Stuur een mail of appje naar Iris, onze coördinator werving en selectie. Je bereikt haar via detoekomstvanbrabant@brabant.nl en 06-15826418.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.