Gemeente 's-Hertogenbosch

Met haar ruim 150.000 inwoners is ’s-Hertogenbosch een dynamische Brabantse stad. Een stad waar mensen zich thuis voelen. Geliefd om haar gezichtsbepalende cultuurhistorie, om haar Bourgondische levendigheid. Een stad met een sterke identiteit en een modern, dynamisch en bedrijvig karakter. Een ontmoetingsstad bij uitstek. Wie ‘s-Hertogenbosch bezoekt, ontmoet dynamiek en gezelligheid.

Ambitieuze, leergierige mensen zien we graag bij ons werken. Je bent, ook als trainee, bij ons volwaardig medewerker. We zijn heel benieuwd naar jouw manier van kijken en samenwerken. Ook jouw ervaring bij de andere Brabantse overheden telt mee.

Alle medewerkers krijgen veel ruimte om zich te ontwikkelen, jij dus ook. Dus naast je bijdrage aan de projecten willen we dat je veel bezig bent met je persoonlijke ontwikkeling.

We hopen je een uitdagende tijd bij ons te kunnen bieden waarbij je veel zult leren over het werken voor de lokale overheid. We brengen je graag in contact met medewerkers die bij ons werken en net als jij ook deelnamen aan het programma de Toekomst van Brabant. Want voor hen is de toekomst realiteit geworden. Sluit je aan?