Gemeente Helmond

Uitdagende opdracht tijdens je traineeship? Dat kan bij gemeente Helmond! Als trainee krijg je voldoende verantwoordelijkheid in combinatie met de juiste begeleiding. Graag willen wij onze expertise met jou delen en hopen wij ook geïnspireerd te raken van jou!

Gemeente Helmond is een organisatie die zich continu ontwikkelt en boordevol ambitie zit. Dat moet ook, want, ook al hebben we voor onze stad mooie dingen bereikt, de samenleving verandert. Helmond is een stad in beweging. We werken met trots vanuit verbinding, vertrouwen en waardering. Een integrale benadering met vernieuwende en innovatieve ideeën. Laat het je vertellen door onze collega’s in het onderstaande filmpje.

Als trainee ga je werken aan je bestuurlijke sensitiviteit, maar durf je – zeker in een vertrouwd gezelschap – ook tegenwicht te bieden en out of the box te adviseren. Werken voor de gemeente zie je als een uitdaging. Vanwege de veelheid aan opgaves, maar ook omdat je het mooi vindt een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Trainees werken bij ons aan verschillende opgaves De stad staat op tal van plekken in de steigers. Zo bouwen we de woonwijk van de toekomst: Brainport Smart District. Maar met onze partners werken we ook aan een nieuw, bereikbaar stadshart, vol levendigheid. We werken aan nieuwe bedrijventerreinen (Helmond staan als geen andere stad bekend als MKB-minded), maar ook aan een soortenrijke, duurzame natuur. Bovenal willen we van Helmond een duurzame, energieneutrale en klimaatbestendige stad maken. Waar je gezond kunt wonen, veilig kunt werken en je smart kunt voortbewegen.